U trendu

Počeli problemi u Junajtedu: Sukob Murinja i igrača

Mančester Junajted pod vođstvom Žozea Murinja ove sezone upisao je šest pobeda u osam odigranih utakmica. Ipak, poraz od Hadersfilda (2:1) u subotu poljuljao je Junajted ali i Murinjov odnos sa igračima.

Portugalski trener izgubio je živce i u izjavi nakon utakmice rekao da su se igrači postavili kao da je reč o prijateljskom susretu. Posebno ga je naljutila izjava Andera Herere koji je u jednom intervjuu rekao da je ponašanje igrača bilo loše i želja za pobedom slaba.

„O moj Bože… Kada igrači mogu da kažu nešto ovakvo i kada to osećaju, mislim da bismo svi trebali da izađemo na konferenciju za novinare i objasnimo zašto je to tako jer ja ne mogu.“

Prvi poraz i Murinjove izjave uticale su na odnos Portugalca i igrača koji su otkrili da je na sledećem treningu bio distanciran i hladan. Junajtedove zvezde očekivale su kritike, ali smatraju da je Murinjo pretjrao.

Iznenađen Žozeovim komentarom bio je i Geri Nevil, legendarni igrač Mančestera.

„Mislio sam da će prebroditi ovaj poraz. Nisam gledao utakmicu uživo ali rezultat me je začudio, kao i Murinjov komentar o igri njegove ekipe koju je opisao kao najgoru dosad.“

Murinjo se i u prethodnim klubovima sukobljavao sa igračima, ponekad i sa celim timom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.