najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Posle utakmice Rumunija – Poljska 17 privedenih

Rumunska policija privela je 17 osoba na ispitivanje posle nereda na sinoćnoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo izmedju Rumunije i Poljske, saopšteno je danas.

Policija je saopštila da je privedeno 12 poljskih i pet rumunskih navijača, od čega je 12 navijača kažnjeno zbog učestvovanja u neredima na utakmici. Policija nije saopštila državljanstva kažnjenih navijača.

Potparol Hitne pomoći Alis Grasu rekla je da su posle utakmice hospitalizovane dve osobe – jedan Poljak sa stomačnim problemima, kao i jedan Rumun sa srčanim problemima. Oba navijača nisu bili životno ugroženi.

Policija je pre kvalifikacione utakmice Grupe E izmedju Rumunije i Poljske koristila suzavac, a navijači su tokom meča bacali pirotehnička sredstva na igralište.

Poljskom reprezentativcu Robertu Levandovskom, koji je postigao dva gola u pobedi svog tima od 3:0 nad Rumunijom, tokom meča bila je ukazivana lekarska pomoć pošto je početkom drugog poluvremena pogodjen bakljom. Utakmica je bila na kratko prekinuta zbog nereda navijača.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike