U trendu

Radonjić: Velika pobeda, igrali smo jako dobro

BEOGRAD – Velika pobeda za nas. U većem delu utakmice smo igrali dobro, to nije jednostavno protiv ovako dobrog tima, posebno ne napraviti razliku koju smo mi napravili. Igrali smo jako dobro i kontrolisali smo kvalitet ekipe iz Francuske“, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Asvela (73:67) u Evroligi.

“ U jednom trenutku osetilo se da smo izgubili kontrolu, pravili smo greške. Dozvolili smo protivniku da lako i brzo poentira, a mi smo bili van kontrole u napadu. Imali smo dug period dobre igre, a to na kraju ostaje da se sagleda adekvatno i da ne dozvolimo da se takvi padovi dešavaju u utakmicama koje slede“, izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

On je dodao da je ekipa izgledala timski dobro, defanzivno i ofanzivno, osim na kraju i istakao je da je povratak NIkole Ivanovića značajan.

„Sad sledi derbi protiv Partizana, tek je 11. je novembar i ne smatram da igramo najvažnije utakmice u ovom trenutku. Trudićemo se da igramo najbolje što možemo, da pobeđujemo, ali važnije je da pobeđujemo u nekom drugom periodu“, rekao je Radonjić i konstatovao da će Stefan Marković debitovati kad bude bio spreman.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.