U trendu

Remi Metalca i VoĹždovca u Gornjem Milanovcu

Fudbaleri Metalca i VoĹždovca odigrali su danas u Gornjem Milanovcu nereĹĄeno 1:1 u prvoj utakmici ĹĄestog kola Super lige Srbije.

Voždovac je poveo u 26. minutu golom Predraga Sikimića, koji je iskoristio dodavanje Riste Ristovića sa leve strane i lako sa oko pet metara savladao golmana Nemanje Belića.

Metalac je do izjednačenja došao u 62. minutu, a strelac je bio Vladimir Otašević, koji je glavom sa oko pet metara savladao Zorana Popovića nakon centaršuta Nemanje Mladenovića s desnog boka.

Ekipa Nenada Vanića je u prvom poluvremenu imala terensku inicijativu, nekoliko solidnih pokušaja, ali put do mreže gostiju nisu pronašli. Voždovac se sa druge strane oslonio na brze kontranapade i iz jednog takvog je uspeo da postigne gol i ode na poluvreme s prednošću.

Nakon izjednačenja Metalca u drugom poluvremenu obe ekipe imale su po nekoliko dobrih prilika, ali su golmani ostali nesavladani do kraja susreta.

Metalac nakon ĹĄest odigranih utakmica zauzima 11. mesto sa ĹĄest bodova, dok je VoĹždovac na 13. mestu sa pet.

Lider šampionata, ekipa Javora, će u Ivanjici dočekati OFK Beograd sutra od 17 sati, Crvena zvezda gostovaće u istom terminu u Surdulici ekipi Radnika, dok će Mladost u Lučanima ugostiti Borac.

Od 19 sati Čukarički će se na Banovom brdu sastati sa Radničkim iz Niša, a u Novom Pazaru sastaju se istoimeni klub iz tog grada i Spartak.

Utakmice Jagodina – Vojvodina i Partizan – Rad odloĹženu su za 9. septembar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.