Rodžers: Pružiću priliku Markoviću i Morenu

Trener Liverpula Brendan Rodžers izjavio je danas da računa na fudbalere Lazara Markovića i Alberta Morena i da će im ove sezone pružiti priliku da se dokažu.

Španac Alberto Moreno je bio na klupi za prošlonedeljnu utakmicu prvog kola Premijer lige protiv Stouka, dok srpski fudbaler Lazar Marković nije ni ušao među 18 igrača.

„Oni dobro znaju, iz razgovora koje smo vodili, da nas čeka duga sezona i da će nam sigurno biti potrebni. Obojica su talentovani igrači i zbog toga su došli u klub. Prvi put u njihovim karijerama obojica su se možda našli u ovoj situaciji – da nisu standardni prvotimci“, rekao je Rodžers, preneli su britanski mediji.

„Potrebno je iskoristiti šansu koja ti se ukaže, i igrati dobro. Siguran sam da će obojica biti spremni kada se ukaže prilika“, dodao je on.

Rodžers je naveo da će do kraja prelaznog roka, 1. septembra, najverovatnije biti odlazaka sa Enfilda.

„U ovom periodu sezone normalno je očekivati promene u ekipi. Svaki igrač tačno zna svoju situaciju u timu. Dobra je atmosfera, ali situacija je teška jer je prelazni rok još otvoren. Siguran sam da će biti odlazaka igrača koji žele da igraju“, rekao je Rodžers.

Liverpul je prvenstvo počeo pobedom nad Stoukom od 1:0, a u drugom kolu u ponedeljak, igraće protiv Bornmuta.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike