U trendu

Santareli: Nismo srecni zbog poraza

BEOGRAD – Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je danas da nije srećan posle poraza od Tajlanda u 2. kolu Lige nacija 3:2 (25:23, 25:27, 25:20, 20:25, 15:12).

„Nije bilo lako igrati protiv njih. Nije bilo lako ni za mene, ni za igračice. Ovo je bio još jedan izazov i prilika da se napreduje. Odigrali smo tešku utakmicu, naravno da nismo srećni zbog poraza, ali možemo da igramo bolje. Zadovoljan sam jer smo se borili, izgubili smo prvi set i zbog nekih sudijaskih grešaka. Nismo srečni kako smo završili peti set, imamo novi meč protiv Bugarske i moramo da se pripremimo „, izjavio je Santareli.

Italijan je dodao da očekuje drugačiji meč protiv Bugarske, koji je na programu sutra (12.00).

„Bugarska ima dosta kvaliteta, imaju iskusne igračice i dugo su na okupu. Sutra je novi izazov za nas“, zaključio je Santareli.

Naša mlada odbojkašica Jovana Zelenović izjavila je da joj je krivo zbog poraza, ali da se nada boljem izdanju u trečoj rundi.

„Tajland stvarno ima jako brzu igru, brane se super u polju. Dale smo sve od sebe. Srečna sam jer sam počela u startnoj postavi, ali mi je jako krivo što smo izgubile ovu utakmicu, ali nadam se da će sledeća biti bolja „, istakla je Zelenovićeva.

Posle dva odigrana kola u Ligi nacija reprezentacija Srbije ima skor 1-1, pošto je u prvom kolu savladala Belgiju sa 3:1.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.