najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Savić: Mislim da smo zasluženo pobedili, iako nam je sastav čudan

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Španiju u Svetskoj ligi, iako je nastupala u oslabljenom sastavu.

“U suštini velike oscilacije u igri. Naš sastav malo čudan, bez bekova, ali su drugi odradili posao. Odavno nismo bili zajedno. Španija je pokazala ozbiljan kvalitet, ali mislim da smo zasluženo pobedili. Dosta smo golova primili iz igre i to ćemo da popravimo”, rekao je Savić posle utakmice.

Vaterpolo reprezentacija Srbije zadržala je maksimalan učinak u Svetskoj ligi i izborila plasman na fajnal-ejt, pošto je danas u Barseloni pobedila Španiju sa 14:13 (4:3, 4:3, 1:4, 5:3), u petom kolu Grupe B Svetske lige. 

“Ponavlja se, uvek je uzbudlivo sa Španijom. Nismo bili u najjačem sastavu, ali je važno da smo imali snage da sve okrenemo kada je trebalo i ostvarimo cilj plasman na finalni turnir. Sada je lakše”, rekao je kapiten Živko Gocić.

Dvostruki strelac za Srbiju, Duško Pijetlović, rekao je da je u igri njegove ekipe bilo dosta oscilacija.

“Oscilirali smo, ali smo pobedili i to je najvažnije. Čudna utakmica, vodili smo, ali nismo sačuvali prednost. Posle smo se trgli kada je Španija imala višak i mislim da smo zasluženo slavili”, kazao je Pijetlović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike