U trendu

SPF Nezavisnost: Djurdjević i Nikolić najbolji u Super ligi

Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević proglašen je danas za najboljeg igrača Super lige Srbije u sezoni 2016-2017, dok je za najboljeg trenera proglašen njegov trener Marko Nikolić, u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Kako se navodi u saopštenju, u glasanju su učestvovali gotovo svi profesionalni igrači iz 16 klubova Super lige Srbije, a sezona je protekla u znaku Partizana, koji je ove sezone osvojio „duplu krunu“. U najboljem timu Super lige, petorica je Partizanovih igrača.

Djurdjević je sa 24 gola osvojio titulu najboljeg strelca Super lige i dobio trofej „Slobodan Santrač“, a u idealnom timu „Top 11“ su i njegove klupske kolege Miroslav Vulićević, Bojan Ostojić, Everton Luiz i Leonardo, koji je takodje postigao 24 gola u šampionatu.

Iz prošlogodišnjeg tima sezone u idealnih 11 mesta u zadržali dvojica: igrač Crvene zvezde Mičel Donald i Bojan Ostojić, koji je prošle sezone igrao za Čukarički.

U najboljem timu su i trojica igrača Vojvodine: Bogdan Planić, Aleksandar Paločević i Filip Malbašić, dok je iz Crvene zvezde osim Donalda tu i Dušan Andjelković, koji je sa 34 godine najstariji u timu.

Najbolji golman je Zoran Popović iz Voždovca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar