U trendu

Turnir tri na tri predstojećeg vikenda u Beogradu

Tradicionalni dvodnevni turnir Siti basket (City) tri na tri održaće se predstojećeg vikenda na platou ispred Delta Sitija, saopštili su danas organizatori. 
Turnir će se igrati 3. i 4. juna, a mečevi će počinjati od 10.00. 

Kako se navodi, na osnovu velikog interesovanja koje vlada od samog početka prijavljivanja, ove godine se očekuje rekordan broj ekipa na turniru koji se održava osmo leto za redom.

Po sistemu takmičenja koji je promenjen prošle godine, prijavljene ekipe igraće u dva dana turnira za titulu najbolje basket trojke u Beogradu. Prvog dana predvidjena su dva kruga kvalifikacija, dok će se u nedelju 16 najboljih timova boriti za prvo mesto i vredne nagrade.

Prijava je, kao i prošlih godina besplatna, a timovi standardno mogu da prijave maksimalno četiri igrača – trojicu na terenu i jednu rezervu. 

Nacinalni Sportski savez 3×3 Basket Srbije pruža tehničku podršku u organizaciji, dok će publiku za miks pultom zabavljati DJ Rescobar, navodi se u saopštenju.

Sve zainteresovane ekipe se za učešće mogu prijaviti do petka na Info pultu Delta Sitija i putem telefona na brojeve 011/22-03-624 i 065/22-03-600.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.