U trendu

Vlade Divac izazvao bes košarkaške javnosti: Sledi mu otkaz u Sakramentu?

Dok je pažnja ljubitelja NBA lige ovih dana bila usmerena na OlStar vikend u Nju Orleansu, Vlade Divac, legenda Sakramenta i jedan od vodećih ljudi Kingsa napravio je potez koji je izazvao bes košarkaške Amerike.

Naime, čuveni NBA komentator Adrijan Vojnarovski objavio je da će jedan od najboljih igrača lige DeMarkus Kazins pojačati Nju Orleans u sklopu trejda, a odmah nakon toga na strašnom udaru, kako medija, tako i navijača Kingsa našla se legenda srpske košarke, prenosi Index.

Naime, Divac je navodno dao reč igraču i njegovom agentu da neće biti ništa od “trejda“, iako je dobro znao da je posao već dogovoren. Zbog laganja i neprofesionalnog odnosa prema poslu, ali i prema Kazinsu, mnogi stručnjaci smatraju kako je Divac na korak od otkaza u Sakramentu.

Menadžer Kazinsa Džarin Akana pobesneo je zbog trejda.

“Razgovarao sam sa vlasnikom Kingsa i menadžerom kluba Divcem o budućnosti DeMarkusa u Sakramentu i obojica su me uveravali da ga smatraju igračem koji će obeležiti budućnost kluba. Da ne bi ispalo da lažem, Divac je dao i službenu izjavu. Toliko o tome koliko vredi njegova riječ“, ljut je bio Akana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.