U trendu

Zvezda povukla tužbu protiv Duška Vujoševića

Kako javljaju beogradski sportski mediji, KK Crvena zvezda odustala je od tužbi protiv Duška Vujoševića. Crveno-beli su tužili bivšeg trenera Partizana zbog narušavanja ugleda kluba.

Spor je počeo pre tri godine, a poslednje ročište održano je pre mesec dana. U međuvremenu, Vujoševiću, sadašnjem treneru francuskog Limoža, pogoršalo se zdravstveno stanje.

„Naš advokatski tim dao je stručna uveravanja da bismo ovu tužbu vrlo lako dobili na sudu, kao što smo u prethodne dve godine, u jeku neargumentovanih napada, pobedili Duška Vujoševića na terenu u više navrata. Iako su činjenice na našoj strani, čeka nas puno posla, priprema za početak ABA lige i Evrolige i nemamo vremena za bavljenje ovim stvarima. Tuženoj strani želimo brz oporavak, a KK Crvena zvezda okreće se velikim izazovima u budućnosti „, poruka je sagovornika Monda sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, privatne tužbe Nebojše Čovića i Duška Vujoševića kao fizičkih lica povučene su odavno, ali su na snazi ostale tužbe pravnih lica KK Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana i KK Crvena zvezda iz Stjepana Supanca, na osnovu kojih je policija početkom aprila izdala i nalog za privođenje bivšeg trenera Partizana, a sadašnjeg šefa struke Limoža.

Posle odlaganja prolećnog ročišta, dve strane su se u junu suočile u „Palati pravde“ i provele 80 minuta u sudnici, a odluka Zvezde je da tu bude stavljena tačka na ovaj spor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.