U trendu

Balans+ samouslužne stanice za bicikle od sada i u Kruševcu

KRUŠEVAC – Kompanija Imlek je na tri lokacije u Kruševcu, u okviru Evropske nedelje mobilnosti, postavila Balans+ samouslužne stanice za bicikle, čime je, nakon postavke istih servisa za bicikle u Beogradu i Novom Sadu, nastavila ovu društveno odgovornu akciju.

Ljubitelji biciklizma u Kruševcu od sada će biti u prilici da na tri lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to u centru grada na Trgu kosovskih junaka, zatim u Ulici Dušanovoj kod Nove pijace, kao i u Ulici Bruski put kod Vatrogasnog doma, navodi se u saopštenju te kompanije.

Ova akcija ima za cilj da podstakne Kruševljane na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, a sve to u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+.

Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek, zahvalila se predstavnicima grada Kruševca koji su prepoznali značaj Imlekove akcije, i izrazila uverenje da će Balans+ samouslužne stanice za bicikle omogućiti svim Kruševljanima, koji svakodnevno koriste bicikle kao prevozno sredstvo, da neometano obavljaju svoje aktivnosti, ali i da će mnoge stanovnike podstaći na fizičku aktivnost.

„Naša kompanija će u cilju promocije zdravih životnih navika akciju sprovesti i u drugim gradovima širom Srbije“, poručila je Malović.

Zamenik gradonačelnika grada Kruševca Vesna Lazarević se u ime Grada Kruševca zahvalila Imleku, navodeći da je ova akcija jedan od načina da se ljudima ukaže na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, a sve u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+.

„Naši sugrađani koji su ljubitelji vožnje biciklama, od danas će imati priliku da provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, kao i da otklone eventualne kvarove i napumpaju gume“, izjavila je Lazarević, podsećajući da je Grad Kruševac u decembru prošle godine usvojio Plan održive urbane mobilnosti i da je jedna od mera tog Plana i ova Imlekova akcija, tj. promovisanje vožnji biciklama i zdravog načina života.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.