U trendu

Bezbrižno na skijanje i u vreme pandemije uz AMS Osiguranje

BEOGRAD – AMS Osiguranje saopštilo je danas da Putno zdravstveno osiguranje koje nudi obuhvata i lečenje o kovida 19, pošto je uvedeno dodatno pokriće za slučaj te bolesti.

AMS Osiguranje navodi da tako skupe troškove lečenja u inostranstvu usled korone preuzima na sebe.

Ta osiguravajuća kuća ističe da više od 20 godina uspešno posluje na našem tržištu i da je svoje ime i status izgradilo na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata, kao i da sada svoju ponudu usklađuje s rizicima koje donosi pandemije kovida 19.

AMS Osiguranje podseća da su, zaključivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, korisnicima pokriveni troškovi hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je tako ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Sada je proširen paket usluga i uvedeno dodatno pokriće za slučaj bolesti kovid 19.

AMS Osiguranje poziva putnike da ne prepuštaju stvari slučaju, već da zaključe polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i obezbede da umesto njih visoke troškove eventualnog lečenje u instranstvu plati osiguranje.

„Naša polisa će, pored dodatno ugovorenog pokrića troškova lečenja od povreda na skijanju u inostranstvu ukoliko je ugovoreno, pokriti i troškove za slučaj potvrđene infekcije virusom kovid 19, što uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom kovid 19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja“, navode iz AMS Osiguranja.

Ova osiguravajuća kuća ističe da predstavlja pravi izbor za sve korisnike osiguranja, jer omogućava da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja sa dodatnim pokrićem za slučaj bolesti kovid 19 zaključe brzo, sigurno i lako onlajn na sajtu AMS Osiguranja, po 30 odsto nižoj ceni.

Napominje se da premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće kovid 19, za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, košta svega 2.757 dinara, što je velika ušteda, posebno ako se na skijanje ide porodično, jer premija u tom slučaju za jednonedeljni boravak iznosi samo 6.064 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.