U trendu

„Er Srbija“ letovima do Hurgade otvara letnju čarter sezonu

BEOGRAD – Nacionalna avio-kompanija „Er Srbija“ objavila je danas da otvara letnju čarter sezonu za 2021. godinu.

Planirano je da se prvih sedam povratnih letova između Beograda i Hurgade obavi do 8. maja, tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, navodi se u saopštenju „Er Srbije“.

Na toj destinaciji leteće avioni tipa „erbas A319“, koji imaju konfiguraciju sa po 144 sedišta.

Viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji Boško Rupić rekao je da za čarter letove vlada veliko interesovanje putnika.

„Raduje nas što im i ovog proleća i leta omogućavamo da sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor“, rekao je Rupić i izrazio uverenje da će ova sezona biti bolja od prethodne, jer će putnicima biti dostupan širi izbor destinacija.

Avio-kompanija „Er Srbija“ planira da tokom letnje sezone 2021. godine, u saradnji sa domaćim turističkim agencijama, obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu.

Čarter letovi za Tursku će uglavnom biti organizovani ka Antalijskoj regiji, ali su u planu i letovi za Bodrum i Dalaman na Egejskoj obali.

Nacionalni avio-prevoznik će ka Egiptu u većem obimu leteti za Hurgadu, dok će nešto manji broj letova biti obavljen ka Šarm el Šeiku.

Kada je u pitanju Grčka, putnici „Er Srbije“ mogu očekivati turističke aranžmane sa direktnim čarter letovima za Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefaloniju, Zakintos i druge popularne destinacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.