U trendu

Kao nekad: Trouglasti „Moja kravica“ jogurt ponovo na tržištu

Kompanija Imlek u Beogradu je predstavila Moja kravica „trouglasti“ jogurt koji se posle 20 godina vratio na naše tržište.

Iz Imleka podsećaju da su se nakon povlačenja ovog proizvoda godinama kasnije prepričavale priče o trouglastom jogurtu.

On se sada vraća na naše tržište, jer kako kažu, svaka generacija zaslužuje da proba Moja kravica jogurt iz pakovanja koje „inspiriše, zabavlja i čuva dobro poznati ukus već i duh lepog vremena“.

Generalni direktor Imleka Ilija Šetka rekao je novinarima da je kompanija rešila da ponovo lansira upravo taj proizvod koji je potrošačima najviše nedostajao.

„Prošlo je godinu i po dana od kada mi je rečeno da je to nemoguće i da na celom svetu više ne postoji mašina koja pravi trouglasti jogurt. Ipak uspeli smo. Inženjeri Imleka i Tetra paka našli su način da danas originalno pakovanje Moja kravica jogurta, u svima omiljenoj trouglasnoj ambalaži, ponovo bude u prodavnicama širom Srbije“, rekao je Šetka.

Prema njegovim rečima, novo pakovanje trouglastog jogurta sada ima perforaciju za otvaranje, umesto starog načina otvaranja zubima.

Šetka je napomenuo da su se društvene mreeze „već zapalile“ i uveren je da će trouglasti jogurt, onima koji ga pamte, probuditi najlepša osećanja i podsetiti ih na stara vremena.

„Ovo nije samo jogurt, ovo je ljubav u trouglu“, zaključio je direktor Imleka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.