U trendu

MediGroup i Zavod Konzilijum formirali stratešno partnerstvo

BEOGRAD – MediGroup i Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Konzilijum formirali su strateško partnerstvo pa će ujedinjeni povećati dostupnost usluga jer će zdravstena zaštita i laboratorijska analiza biti dostupne na više od 77 lokacija širom Srbije.

Američko-srpska privredna komora objavila je da do partnerstva dolazi sa ciljem daljeg razvoja i širenja mreže poslovanja.

Generalni direktor MediGroup Sistema Dejan Pešić ocenio je da ta grupa nastavlja da raste i održava lidersku poziciju u sektoru privatne zdravstvene usluge.

„Cilj je da našu mrežu učinimo još dostupnijom. Udruživanje sa Konzilijumom vidimo kao priliku da budemo još bliži našim sugrađanima i uvereni smo da ćemo nastaviti da pružamo najkvalitetniju uslugu, po kojoj smo naši partneri i mi prepoznatljivi”, izjavio je on.

Konzilijum je prva privatna akreditovana laboratorija u Srbiji, koja je počela sa radom 1994. godine, a 2007. godine postala je Zavod za laboratorijsku dijagnostiku.

Direktor strategije i razvoja MediGroup Sistema Mihailo Obućina ocenio je da je udruživanje tržišnih lidera Konzilijuma i MediLab laboratorija sigurna dobitna kombinacija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.