U trendu

Momirović: Promotivna cena karte za voz „Soko“ važiće i u maju

Brza pruga Beograd – Novi Sad otvorena je 19. marta, a Momirović je rekao Tanjugu u vozu Soko, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

„Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bi što više ljude vratili na želenicu i da bi videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju“, naveo je Momirović.

Otvaranje dela obilaznice Orlovača-Straževica 15. juna

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović najavio je danas da će 15. juna biti otvorena i druga traka autoputa na obilaznici oko Beograda, u dužini oko četiri kilometra od Orlovače do Straževice, sa novim tunelom Straževica.

Momirović je rekao Tanjugu da onda preostaje još da se završi u punom profilu autoputa deonica od tunela Straževica do Bubanj Potoka u narednih godinu dana, kada će konačno, posle više od 30 godina, biti završena beogradska obilaznica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.