U trendu

Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje danas

BEOGRAD – Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja.

Pod sloganom „Najbolje tek dolazi“, konkurs počinje danas, 8. marta, i trajaće do 8. aprila, saopštila je Pošta Srbije, navodeći da je cilj konkursa da se podrži žensko preduzetništvo i pokloni pažnja unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Sa ciljem osnaživanja i promocije ženskog preduzetništva širom Srbije, ovogodišnji konkurs namenjen je osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije.

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Komisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Jutjubu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga, navodi se u saopštenju.

Kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi „http://preduzetnice.posta.rs“, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa „konkurspreduzetnice@posta.rs“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar