U trendu

OTP nudi kombinovani stambeni kredit-manjaj kamate u otplati

BEOGRAD – OTP Banka saopštila je da ima jedinstvenu ponudu – kombinovani stambeni kredit koji tokom perioda otplate nudi mogućnost prelaska sa varijabilne na fiksnu kamatu i obrnuto.

„Za rešenje stambenog pitanja OTP banka kao lidera u kreditiranju stanovništva i privrede, nudi kombinovani stambeni kredit, jedinstven na našem tržištu. Ono što ga čini posebnim jeste to što omogućuje da se svake tri godine prelazi sa varijabilne na fiksnu kamatnu stopu i obrnuto tokom celog roka otplate, dok je učešće već od 10 odsto“, saopštila je ta banka.

Kako se navodi kroz kombinovani kredit korisnicima se omogućava da pažljivo izaberu način otplate i naprave pravi izbor.

„Prilikom podizanja kredita, možete da birate kamatu kojom želite da započnete otplatu – sa fiksnom ili varijabilnom. Na svake tri godine, banka nudi mogućnost da klijent ostane na odabranom tipu kamate ili da bez naknade pređe na drugu“, objašnjavaju iz OTP Banke.

Poručuju da kada postoji mogućnost izbora, odluka postaje lakša, te da je u okruženju punom promena, kombinovani stambeni kredit idealno rešenje.

Do 30. septembra OTP Banka ne naplaćuje naknadu za puštanje kredita.

Minimalni iznos kredita je 10.000 evra, a učešće je od 10 do 20 odsto od zahtevanog iznosa sve u zavisnosti od nekretnine koja je predmet hipoteke.

Rok otplate je do 30 godina, a novac se može koristiti za kupovinu uknjiženih i neuknjiženih nekretnina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar