U trendu

Otvorena nova filijala Vojvodjanske banke u Beogradu

Klijenti Vojvodjanske banke od danas mogu da koriste sve usluge i da se informišu o proizvodima posebno kreiranim za njih u novootvorenoj filijali u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, izjavio je direktor funkcije Upravljanja mrežom u Vojvodjanskoj banci Marko Prokić.

Prokić je, na svečansti otvaranja filijale Vojvodjanske banke na adresi Bulevaru kralja Aleksandra 74, rekao da će banka biti na usluzi klijentima od 9 do 16.30 svakog dana.

Prema njegovim rečima, novootvorena filijala deo je bogate mreže Vojvodjanske banke, koja broji 106 poslovnica kojim pokriva sve regione Srbije.

„Sjajna je lokacija i sigurno je da ćemo biti dostupni klijentima i da će svaki klijent u našoj velikoj paleti proizvoda i usluga pronaći nešto što njemu odgovara“, rekao je Prokić i pozvao sve klijente da posete Vojvodjansku banku na novoj lokaciji.

Prokić je kazao da Vojvodjanska banka svakog dana nastoji da unapredi svoje proizvode i usluge, kako bi bili što atraktivniniji za tržište Srbije.

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, koja je prisustvovala svečanosti otvaranju nove filijale, kazala je da je za sportiste iz Srbije veoma značajno to što je Vojvodjanske banka četiri olimpijska ciklusa bila uz njih.

„Nama je to od velikog značaja i zbog toga se trudimo i imamo mogućnost da ostvarimo vrhunske rezultate. Zahvaljujem ljudima iz Vojvodjanske banke što prepoznaju sport kao mesto za ulaganje“, rekla je Andrea Arsović, koja je i članica Olimpijskog tima Srbije čiji je sponzor Vojvodjanska banka.

Andrea Arsović poželela je sreću, uspeh i što veći broj klijenata Vojvodjanskoj banci.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.