U trendu

Put Kokin Brod – Pribojska banja gotov do 15. novembra

PRIBOJ – Uveren sam da će za pet godina Priboj izgledati kao Švajcarska kada se realizuju projekti o kojima sada pričamo i da će biti motor razvoja Zapadne Srbije, a nećemo stati dok sve to ne realizujemo, poručio je danas ministar građevinarstva i infrastrukture Tomislav Momirović prilikom obilaska radova na putu Kokin Brod – Pribojska banja.

On je rekao da je završeno 10 kilometara rehabilitacije te saobraćajnice na teritoriji opštine Priboj, da će još 8,5 kilometara biti završeno 15. septembra, a poslenjih šest kilometara do 15. novembra.

„Potpuno poštujemo dinamiku na putu koji je za Priboj, ali i za Novu Varoš, značajan najmanje i koliko auto-put Miloš Veliki“, rekao je Momirović.

Istakao je da ni u okolnostima evropskih previranja, kada je u Evropi rat Srbija ne odustaje i pored 10 auto-puteva i brzih saobraćajnica, radi i regionalne puteve.

„Ovi projekti menjaju zemlju i perspektivu svih gradova, ne samo Priboja, nemamo pravo da odustanemo od toga“, rekao je on.

Radovi na rehabilitacija državnog puta Kokin Brod – Pribojska banja započeti su septembra prošle godine, a izvode ih Putevi Užice i Novi Pazar put.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar