U trendu

Renoviran poštansko-logistički centar u Somboru

SOMBOR – Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktor Funkcije poštanske mreže Dejan Šijak i direktorka Regionalne radne jedinice „Subotica, Zrenjanin, Sombor, Kikinda” Tatjana Andrić, otvorili su danas novi lokalni poštansko-logistički centar u Somboru, koji je prethodnih 20 godina radio u iznajmljenom prostoru, saopštila je Pošta.

Đorđević je tokom obilasku novog prostora zaposlenima poručio da će Pošta Srbije nastaviti sa ulaganjima u poštansku mrežu, kao i da se aktivno radi na modernizaciji poslovnih procesa i jačanju kapaciteta regionalnih i lokalnih poštansko-logističkih centara.

„U veoma kratkom roku uspeli smo da osmislimo tehnološko rešenje i izvedemo sve neophodne radove na adaptaciji objekta sopstvenim snagama. Za svega nekoliko meseci rešili smo problem LPLC Sombor koji je još 2002. godine izmešten i koji je otežano funkcionisao. Ulaganjem u poštansko-logističke centre, rekonstrukcijom i tehnološkim osavremenjavanjem idemo u korak sa zahtevima kako korisnika, tako i zaposlenih“, rekao je Đorđević.

Navodi se da je istakao kako je poboljšanje uslova rada zaposlenih jedan od prioriteta rukovodostva preduzeća, zbog čega će se i u narednom periodu viditi računa o potrebama radnika.

Kompletno renovirani prostor LPLC 25200 Sombor koji će omogućiti efikasniju preradu pošiljaka na lokalu, nalazi se u ulici Dositeja Obradovića 12, u sedištu Područne jedinice „Sombor”, saopštila je Pošta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar