U trendu

Servis CarGo Batler dostavlja hranu i iz Madere

Kompanija CarGo Technologies objavila je danas da je novi servis za poručivanje i dostavu hrane CarGo Batler bogatiji je za još jedan restoran i to za jedan od simbola Beograda – dostavu hrane iz „Madere“.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić istakao je da Beogradjani imaju priliku da zavire u dobro čuvane gastronomske tajne različitih restorana, ali da je ovo prvi put ikada da hrana iz „Madere“ može da stigne do kućne trpeze preko aplikacije.

Pored seve raznovrsnije ponude, kako je navedeno, predvidjeno je i 50 odsto popusta na hranu i dostavu na ceo meni naznačenih restorana.

„Ponosni smo na ovu saradnju jer je upravo nama ‘Madera’ ukazala čast ekskluzivnom saradnjom. Ali ponos je još veći jer omogućavamo da makar delić boemskog duha Beograda bude dostupan uz svega nekoliko klikova“, izjavio je Guberinić.

Direktor CarGo dodao je da će svi moći poruče nacionalna i internacionalna jela, a da će Batler dostavljači u najbržem mogućem roku dostaviti hranu u njihove domove, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.