U trendu

Servis za dostavu Mister D loyalty programom nudi velike uštede korisnicima

BEOGRAD – Servis za dostavu hrane Mister D saopštio je da svojim jedinstvenim loyalty programom, nudi velike uštede svim korisnicima, jer ova opcija na aplikaciji omogućava svakodnevno sakupljanje poena, uz koje svaka dostava košta manje, a redovnim naručivanjem donosi neverovatne benefite.

„Loyalty program je još jedan način da nagradimo naše najvernije korisnike. Glavni benefit loyaltyija je stalni popust na doplatu dostave koji se kreće od 10 odsto do 50 odsto, što je jedinstveno u odnosu na druge loyalty programe“, rekao je direktor Mister D Marko Stanković.

Naveo je da pored toga, korisnici redovnim naručivanjem sakupljaju poene i prelaze na nove korisničke nivoe, a svaki sledeći nivo nudi još veće benefite, u odnosu na prethodni, a samim tim i veću uštedu.

Mister D uspešno sarađuje sa više od 1.200 restorana najraznovrsnijih nacionalnih i internacionalnih kuhinja, u devet gradova širom Srbije, a veliki broj zadovoljnih korisnika izdvaja ovo jedinstveno iskustvo zabave na aplikaciji za dostavu.

Direktor Stanković istakao je da je, osim sakupljanja poena i prelazaka na sledeće nivoe članstva, u okviru loyalty programa razvijen i tzv. Mesečni izazov.

„Ukoliko korisnik naruči dostavu pet puta u toku meseca u iznosu većem od 799 dinara, ostvaruje promo kod. Ova pogodnost se može ostvariti tri puta u toku meseca, što je još jedan vid zahvalnosti našim vernim korisnicima koji svakodnevno koriste aplikaciju“, objasnio je Stanković.

Naveo je da se u Mister D svakodnevno trude da korisnicima ponude veliki broj akcija i popusta do čak 50 odsto u gradovima u kojima su trenutno dostupni a da je plan za budući period širenje i na ostale gradove, kako bi što više ljudi moglo da uživa u dostavi Mister D.

Aplikacija Mister D može se preuzeti sa App ili Play stora.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.