U trendu

U Poštanskoj štedionici penzija „stiže sedam dana unapred“

NIŠ – Banka Poštanska štedionica je danas na Sajmu za penzionere u Nišu predstavila uslugu „penzija unapred“ koja omogućava klijentu da sedam dana pre penzije podigne iznos sredstava na bilo kom šalteru Poštanske štedionice.

Poštanska štedionica je generalni sponzor Sajma za penzionere koji se tokom vikenda peti put održava u Oficirskom domu u Nišu.

Otvaranju Sajma za penzionere prisustvovali su ministar bez portfelja Milan Krkobabić, član Izvršnog odbora Poštanske štedionice Aleksandar Čortan, član Gradskog veća Niša Mirko Zečević i član Udruženja penzionera Niša Hadži Milorad Stošić.

„Banka Poštanska štedionica zahvaljujući velikom broju korisnika naših usluga kada su u pitanju penzioneri svakodnevno kreira nove interesantne proizvode kako bi njiima olakšalo upravljanje svojim kućnim budžetom“, rekao je Čortan Tanjugu.

On je posebno istakao proizvod koji nudi Banka Poštanska štedionica, a reč je o usluzi „penzija unapred“ koja omogućava klijentu da sedam dana pre penzije podigne iznos sredstava na bilo kom šalteru Poštanske štedionice.

„Trenutno u Srbiji raspolažemo sa više od 170 ekspozitura i prisutni smo gotovo u svakom mestu“, dodao je Čortan.

Pored usluge održavanja tekućeg računa za samo 70 dinara za najstarije sugrađane, drugi proizvod Poštanske štedinoce koji nudi posebne pogodnosti penzionerima jeste kartica „Dina na rate“.
„Post Card Dina Card“ platna kartica svakom korisniku bankarskih usluga Poštanske štedionice omogućava da plati robu i usluge provlaćenjem kartice na bilo kom post terminalu na šest rata bez naknade i kamate.

Čortan, takođe, kaže da tu karticu svaki korisnik usluga Poštanske štedionice poseduje već danas, te dodaje da ih ‘ima više od milion’.

„Ovo obezbeđuje, pre svega, brzu transakciju, jer nije potrebno popunjavati određene čekove, s jedne strane, dok, s druge, omogućava klijentima uštedu, jer nema naknade i kamate“, naveo je Čortan.

Takođe, dodaje da usluga Dina kartice omogućava korisnicima da određenu robu, odnosno usluge plate na šest jednakih rata, pri čemu, „prva rata dospeva za 30 dana od trenutka plaćanja“.

Banka Poštanska štedionica učestvuje na Sajmu penzionera u Nišu več petu godinu zaredom i, pored podrške u organizovanju sajma za naše najstarije sugrađane, pruža broje pogodnosti i usluge.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.