Američka TV voditeljka oduzela sebi život (video)

Džesika Star, voditeljka vesti na televiziji Fox, oduzela je sebi život, potvrdili su juče iz televizijske kuće Fox 2 Detroit.

Iza sebe je ostavila muža i dvoje dece. Kolegenica s kojom je Džesika radila, Ejmi Endruvs, izrazila je saučešće putem Tvitera i napisala: „Srca su nam slomljena.“

– Njena porodica sa Foxa je u velikom šoku i ne možemo da verujemo da nas je napustila tako predivna, pametna i inteligentna žena. Molite za njenu porodicu u nadolazećim danima dok svi tugujemo – poručili su s TV-a Fox.

Džesika je nedavno otvoreno govorila o nasilju koje je doživela po povratku pred kamere nakon rođenja deteta. U poodmakloj trudnoći, 2015. godine, rekla je svojoj TV kući kako je primila anonimno pismo vezano za njenu težinu, tri sedmice pre termina.

– To je samo deo toga i OK sam s time. Ne moraš voleti nečiju frizuru danas, naviknuli smo. Ne mora ti se sviđati šminka ili odevna kombinacija, to je OK. To me ne pogađa. Ali ja sam dobila rukom napisano pismo u kojem stoji da izgledam kao da ću roditi slona – rekla je pred kamerama.

Poslednji put se oglasila na Instagramu 31. oktobra kada je objavila slike svoje dvoje dece, dečaka i devojčice u kostimima za Noć veštica.

2 komentara
  1. Anonimni

    Ko se ne bi roknuo zbog ovoga? Pa i meni da ko kaze da sam debeo, istog momenta bi se roknuo, sta bi drugo? Kakvi bolesnici.

  2. Adolf

    Super čvrsti razlozi za samoubistvo.Ali šta očekivati od bolesnih amera,ništa pametno…

Napišite komentar