U trendu

„Bio je diplomirani ekonomista, izgubio je sve i radio na gradilištu da preživi“

Nebojša Turović (58), radnik koji je juče stradao u stravičnoj nesreći na gradilištu u Sarajevskoj ulici na mestu nekadašnje američke ambasade, imao je tužnu sudbinu koju je delio sa mlađim bratom, koji je ga je i gledao kako odlazi u smrt.

Na nesrećnog čoveka se srušio potporni zid dok je radio i zatrpao ga i to pred očima njegovog rođenog brata. Prema izjavama svedoka, ogromna količina zemlje sručila se na njega u sekundi, a on je golim rukama pokušao da zadrži potporni zid koji je počeo da se ruši.

Brat nastradalog ispričao je jednoj od svedokinja užasne tragedije da on i Nebojša od 2009. žive u Beogradu, u Malom Mokrom Lugu, i da rade po gradilištima. Braća su, kako je naglasila, bila jako vezana jedan za drugog. Desetak godina žive u sami Beogradu a rodom su iz Kraljeva.

– Rekao mi je i da svakog jutra ustaju u četiri, da sami donose hranu, da su im otac i majka umrli, da su iz Kraljeva, ali da tamo sada imaju samo neku dalju rodbinu… – ispričala je žena koja se našla na mestu nesreće.

– Bio je diplomirani ekonomista, majka mu je bila prosvetni radnik, a otac advokat, ali su se braća, nakon što im je propao posao u rodnom mestu, preselila u Beograd – ispričao je Nebojšin mlađi brat, a prenosi „Blic“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.