U trendu

BMW jurio strahovitom brzinom, sedam ekipa vatrogasaca izvlačilo žrtve

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u „dačiju“, kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, i koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu, zakucao BMW koji je došao iz pravca Čačka, a kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji mladić.

U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povređene. Za sada je poznato samo da je jedna od poginulih dvadesetogodišnja Katarina I., prenosi „Blic“.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u „dačiju“ i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara. „Dačija“ je nakon toga završila u livadi.

– Ceo život smo pored Ibarske magistrale, svakakve nesreće su se dešavale, ali nešto ovako stravično nikada do sada nismo videli – kažu seljani lazarevačkog sela Županjac. – Tela su bila unakažena, na livadi, pored puta, u koju su vozila sletela, svuda su bili krv, delovi limarije, plastike, polomljene stvari iz automobila.

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene, a prema nezvaničnim informacijma, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Mladić S. I. (20), jedan od četvoro povređenih, koji se u trenutku nesreće nalazio na zadnjem sedištu BMW-a, teže je povređen i nalazi se u bolnici u Valjevu. Policija je obavila razgovor sa njim i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu.

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.