Brutalan zločin potresao Holandiju: Supružnici iz Srbije pronađeni mrtvi u šumi (video)

Muškarac (43) i žena (39), inače bračni par iz Srbije i roditelji petoro dece, ubijeni su iz vatrenog oružja pronađeni mrtvi u „mercedesu“ u Midelburgu u Holandiji.

Ubijeni bračni par Čikarić (kako otkrivaju dosadašnja saznanja) pronašao je u grmlju, u četvrtak oko 9.30 sati, slučajni prolaznik.

Kako prenose holandski mediji, tela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihovog „mercedesa“ bile okačene bokserske rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška.

Na noge se digla cela policija, a mesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima snimano i helikopterom. Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče, kada su se uputili u šumu, a za sada se ne isključuje mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

https://twitter.com/levibosselaar/status/852443244847935489

Kako se ispostavilo, njihova tela pronađena su na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom gradiću. Policija je obavestila socijalne readnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, i koje su smestili u centar za socijalni rad, prenosi Blic.

Kako prenose tamošnji mediji, bračni par je poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše, dok je muškarac dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.