U trendu

Brutalno nasilje u Nišu: dva dečaka od 11 i 12 godina pretukla inspektora

Inspektor rada M. T., star 64 godine iz Niša, pretučen je i teško povređen 30. januara oko 20.30 časova u Beogradskoj ulici u Nišu. Niška policija u saradnji sa Višim Javnim tužilaštvom podnela je zbog ovog zločina krivične prijave protiv dvojice dečaka starih 12 i 11 godina.

Oni su osumnjičeni da su šezdesetčetvorogodišnjaku pesnicama naneli povrede po glavi i telu čime su počinili krivična dela nanošenja teške telesne povrede i nasilničko ponašanje.

Nezvanično se, kako prenose beograski mediji, pretpostavlja da je motiv napada bila pljačka, ali će se maloletnici izvući na kraju bez valjane kazne jer su krivično neodgovorni budući da imaju manje od 14 godina, pa se osim evidentiranja krivičnog dela ne mogu preduzeti nikakve druge radnje.

Prema nezvaničnim informacijama M. T. je kontrolisao radnje u Podzemnom prolazu u centru Niša nakon čega je nastavio obilazak u rejonu oko Glavne autobuske stanice. Tog popodneva i večeri nikome nije pisao kaznu, tako da se napad na njega od početka nije ni dovodio u vezu sa obavljanjem njegovog posla.

Napadači su ga sačekali u Beogradskoj ulici gde su ga tukli rukama i nogama i nakon toga pobegli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.