U trendu

Crna noć u Berogradu: Troje mrtvih u udesima

Tri osobe poginule su u udesima koji su se noćas dogodili na teritoriji Beograda.

Prva nesreća dogodila se oko 20.30 sati na prilazu Pupinovom mostu sa borčanske strane. Život je iz gubio muškarac (44) je poginuo, a žena (35) je povređena.

Prema pisanju medija, došlo je do direktnog sudara džipa i automobila, pri čemu je muškarac u crvenoj „dačiji“ iz pravca od Zemuna ka Borči podlegao povredama na licu mesta, dok je ženu za upravljačem džipa zbog povrede noge Hitna pomoć odvezla na Institut za ortopediju na Banjici.

Prema prvim informacijama sa lica mesta, žena je iz još neutvrđenih razloga prešla u levu traku i direktno udarila u automobil.

Nešto kasnije oko, 23 sata, dve osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila na obilaznici u Belom potoku.

– Na licu mesta konstatovali smo dve smrti, a dva muškarca starosti oko 25 godina prevezeni su u Urgentni centar. Jedan od njih je sa teškim povredama na reanimaciji – rekli su iz Hitne pomoći.

Saobraćajna nesreća se dogodila kod hotela „1.000 ruža“, a na lice mesta pozvani su i vatrogasci da bi povređene izvukli iz smrskanog vozila.

Kako je do nesreće došlo utvrdiće se policijskim uviđajem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.