U trendu

Detalji užasne nesreće na Mirijevu: Vozač divljao BMW-om, udario u banderu i usmrtio ženu

Zlata Živković (57) poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mirijevskom bulevaru. Do nesreće je došlo kada je, prema prvim informacijama, vozač D. K. (20), vozeći velikom brzinom BMW, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu. Bandera je od siline udarca odletela 20 metara i pala na nesrećnu ženu. Ona je poginula na licu mesta.

Kako saznajemo, Zlata je krenula sa suprugom Jovicom Živkovićem, koji je nedavno operisan u šetnju. U jednom trenutku ona je rekla mužu da nastavi dalje polako sam, a da će ona na kratko ući u prodavnicu, pa ga stići.

Jovica je nastavio pravo i video je BMW kako velikom brzinom ide ka njima. Kako je ispričao policajcima u trenutku je pomislio kako će vozač stradati pošto ide ogromnom brzinom, a onda je, čim je prošao kraj njega, čuo jak udarac.

Nesrećni čovek je video da neka žena leži na ulici i slupani automobil i odmah je pozvao svoju suprugu na mobilni međutim njen telefon je bio nedostupan.

– Odmah je shvatio da je žena na ulici njegova supruga… – pričaju očevici užasa i dodaju da je upravo on pozvao Hitnu pomoć.

Svedoci kažu da je muškarac bio očajan, da je plakao nasred ulice i uporno ponavljao da mu je supruga poginula zbog njega, jer je izašla s njim u šetnju…

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i uhapsila dvadesetogodišnjeg D. K, vlasnika BMW-a. Međutim na licu mesta ubrzo su se okupili i članovi njegove porodice koji žive u blizini i koji tvrde da D. K. nije uopšte bio za volanom u trenutku nesreće.

Oni tvrde da je BMW-om upravljao drugi mladić, koji je hteo da kupi automobil i u trenutku nesreće ga je vozio da ga „proba“.

– Njegov auto je bio na pumpi u blizini. Uleteo je u njega i pobegao kada je video šta je uradio. Sav se tresao – tvrde članovi porodice uhapšenog D. K.

Prizor na licu mesta je stravičan. Svuda po ulici je staklo, automobil je potpuno smrskan. Jedan deo BMW-a nalazi se kraj mesta gde je poginula žena, a ostatak je kraj puta.

Ulica u kojoj se dogodila jeziva nesreća je zatvorena, a na mestu pogibije Zlate Živković upaljena je sveća…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.