U trendu

Devojka koju je udario voz u Nišu u kritičnom stanju

Devojka na koju je danas naleteo voz u niškom naselju Trošarina, zadobila je izuzetno teške povrede opasne po život i trenutno se nalazi u kritičnom stanju, saopštila je danas „Infrastruktura železnice Srbije“.

Navodi se da se nesreća dogodila u 11.20 sati, pri ulasku u železničku stanicu „Chele Kula“, kada je putnički voz koji je saobraćao iz Niša za Dimitrovgrad na otvorenoj pruzi naleteo na 17. godišnju devojku koja je, kako se navodi, prelazila preko koloseka na mestu gde to nije dozvoljeno i gde je zabranjeno kretanje.

Na lice mesta odmah su izašli pripadnici MUP-a i Hitne pomoći, kao i Železnička komisija za vanredne događaje koja treba da utvrdi uzroke ovog događaja, navodi se i dodaje da je teško povređena osoba kolima Hitne pomoći prevezena sa mesta nesreće.

„Infrastruktura železnice Srbije“ izražava žaljenje zbog nesreće i još jednom upozorava sve učesnike u saobraćaju, a posebno pešake, da poštuju saobraćajnu signalizaciju, budu pažljivi i ponašaju se odgovorno u blizini pruge i ne prelaze prugu na mestima gde to nije dozvoljeno.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar