Golim rukama zadavio bolesnu suprugu, pa prijavio da je umrla prirodnom smrću

R.M. (59) iz sela Papratište iz Požege uhapšen je pošto je udavio svoju suprugu Lj. M. (59), a ubistvo koji je najpre pokušao da prikrije kasnije je priznao u policiji.

Monstruozan zločin dogodio se prekjuče u kući ovog bračnog para kada je supurg golim rukama ugušio svoju ženu koja je dugo godina bolovala od Alchajmerove bolesti. R.M. je potom prijavio da mu je supruga preminula prirodnom smrću, prenose domaći mediji.

Međutim, na njenom telu bile su primetne rane pa je izvršena odbukcija koja je pokazala da je Lj.M. preminula od posledica gušenja. Nedugo zatim u Papratište je pristigla policija i uhapsila supruga ubicu.

Prilikom saslušanja R.M. je priznao zločin, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i uz krivičnu prijavu biće predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

1 komentar
  1. Anonimni

    Mora da postoji ustanova koja stalno nudi hospitalizaciju alchajmer ili dementnih osoba, jer toliki teret se NE SME ostavljati nekome na rodjackoj ili dobrovoljnoj osnovi. Cak i da jeste u nekom periodu dobrovoljno i moguce , sopstvene sposobnosti opadaju i fizicki i psihicki i socijalna i zdravstvena sluzba to moraju da nadgledaju i ako nista drugo da pitaju i razgovaraju sa starateljem. Srpska posla su naravno posledica debilnosti i gluposti naroda, ali neko mora reci glupom narodu da je glup i da nije fer uopste…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike