U trendu

Građevinski investitor pretučen na smrt u Novom Sadu

Šezdesettrogodišnji S. M. preminuo je danas u Kliničkom centru Vojvodine od povreda koje je sinoć zadobio na Limanu, ispred sedišta svoje firme, saznaje 021.rs.

On je sinoć pretučen na parkingu na Bulevaru despota Stefana, u blizini Limanskog parka. Inače, na broju 9 na ovom bulevaru nalazi se građevinska firma „Kondor“ čiji je Milićević vlasnik.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da je on sa višestrukim povredama sinoć prebačen u Urgentni centar na reanimaciju. Za sada nema tačnih informacija šta se tačno dogodilo na parkingu, osim da je policiji nešto posle 20 časova dojavljeno da na asfaltu leži čovek i da su svedoci izjavili da je svemu prethodila tuča.

Novosadska policija je obavila uviđaj, a za 021.rs je nezvanično rečeno da se radi na identifikaciji počinioca ili počinilaca.

Javnosti je Milićević poznat jer ga je policija uhapsila oktobra 2009. godine, kao vlasnika preduzeća „Tehnouniverzal“ i protiv njega podigla krivičnu prijavu pod sumnjom da je dvaput prodao tri stana u zgradi u Ulici Doža Đerđa i tako pribavio sebi protivpravnu korist od 125.000 evra. Nije poznato kako je u međuvremenu završen sudski postupak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.