U trendu

Horor: Tukli ženu dok im nije rekla gde je novac, brata našla mrtvog

Dve osobe upale su juče u kuću R. J. (66) u Moklištu kod Bele Palanke, pretukli je i od nje zahtevali da im kaže gde čuva novac. Nesrećna žena im je na kraju rekla gde se nalazi novac, a razbojnici su ukrali 300.000 dinara i za sada neutvrđenu količinu stranog novca.

Kako se saznaje dve nepoznate osobe došle su do kuće R. J, a kada im je otvorila vrata oni su sa maskama na licima ušli u njenu kuću, oborili je na pod i tukli je sve dok im nije rekla gde se nalazi novac.

Kada su razbojnici pobegli sa plenom, pretučena žena je krenula da traži svog brata P. M. (61) sa kojim živi, a onda ga je zatekla bez svesti i sa brojnim povredama glave!

Nesrećni muškarac je prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Kako navode meštani, brat i sestra važe za imućnije u selu jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgradnju auto-puta. Pretpostavlja se da su za to znači i razbojnici i da su upravo zato napali starijeg muškarca i ženu.

Policija je uhapsila dva muškarca koje sumnjiči za izvršenje zločina. Prema nezvaničnim informacijama u pitanju su mladići iz Bele Palanke koji su i kao maloletnici počinili brojna krivična dela, prenose mediji u Srbiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)