U trendu

Horor u Subotici: Trojica dečaka zlostavljala devojčicu?

Subotička policija uhapsila je trojicu maloletnika od 14 i 15 godina zbog sumnje da su brutalno pretukli i silovali svoju drugaricu staru 12 godina, dok postoji sumnja da je u obljubi učestvovao i 12-godišnjak.

Ovaj stravičan zločin dogodio se prošle nedelje u jednom selu nadomak Subotice. Devojčica je o užasu koji je preživela ispričala svom ocu, koji je potom odveo u policijsku stanicu.

Inspektorima je navela da su je fizički i seksualno zlostavljala četvorica dečaka, čija imena nije znala jer ih je prvi put videla i upoznala tog dana.

„Prema prvim saznanjima istrage, devojčica se vraćala iz škole sa dve drugarice, koje su je pozvale da svrate u jedno naselje u kome ih čekaju njihovi drugovi. Ona je pristala iako ih nije poznavala, ne sluteći šta je čeka“, rekao je izvor.

Navodi da je u početku sve bilo u redu, ali da su posle nekog vremena drugarice otišle i ostavile devojčicu samu s dečacima.

„Da li su se posvađale ili se nešto drugo desilo, treba da pokaže istraga. Devojčica je ostala okružena dečacima koji su iz čista mira počeli da je zlostavljaju. Usledio je pravi horor“, kaže izvor lista.

Udarali su je nogama i rukama po telu, po glavi, a potom su počeli i da je pipkaju. Tu se nisu zaustavili. Zapretili su da će je ubiti ako ih prijavi, ali devojčica nije mogla da sakrije svoje povrede i traume, pa je ispričala ocu šta joj se desilo“, kaže izvor.

Žrtva je upućena na pregled, gde su joj utvrđene brojne povrede po čitavom telu, a policija je veoma brzo identifikovala napadače, koji su priznali zverstvo koje su počinili, prenose beogradski mediji.

Privedeni su 14-godišnjak i dvojica 15- godišnjaka. Iz policijske stanice dalje su privedeni sudiji Višeg suda u Subotici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.