U trendu

Horor u Zaječaru: Beba umrla od smrzavanja zbog nemarnosti roditelja

Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.

Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu.

Kako prenose mediji, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova bebe odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave lekaru, koji je odmah video da je beba preminula. Obaveštena je policija, koja u njihovoj kući pronašla još dvoje dece, koja su se smrzavala.

– Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje dee – kaže Snežana Nikolić, direktorka knjaževačog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje dece je u lošem zdravstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.