Iskasapio ženu jer je sama izašla iz kuće?

Jordan A. (63) i njegova supruga Dragica (56) pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u naselju Kozujevo u Kragujevcu. Sumnja se da je Jordan Dragicu ubio sa tri uboda nožem u grudi, posle čega je sebi prerezao grkljan.

“Oboje su ležali u lokvi krvi. Dragica je imala brojne rane po grudima, dok je Jordan nožem sam sebi presudio. Tela roditelja pronašao je njihov sin. Pretpostavlja se da je nakon još jedne od svađa i maltretiranja supruge Jordan nasrnuo nožem na nju. Možda je okidač za zločin bilo to što je kobnog jutra Dragica sama izašla napolje, jer je on uvek bio sa njom i poznato je koliko je bio ljubomoran”, priča sagovornik blizak ovoj porodici.

Inače, nesrećna žena je u nekoliko navrata prijavljivala Jordana za nasilje u porodici i policija ga je hapsila.

Tukao je i maltretirao

“Često je tukao i maltretirao i nju i dvojicu sinova. Jedan sin se odselio u Erdeč. Jordan je imao probleme i sa nekoliko komšija, sa kojima se godinama sudio, i izgubio je nekoliko sporova”, pričaju njihovi poznanici.

Sagovornici potvrđuju da je Dragica viđena sama kako ide kod rođaka, iako se u ulici retko kada kretala bez Jordana.

“Šta je bio okidač za tragediju, niko ne zna. Jordan nije pio, ali je bio preke naravi. Bio je bolesno ljubomoran, nije je puštao samu da ide od kuće. Pre nekoliko dana sa snajom Jordan se svađao nasred ulice. Ona se i odselila posle tog događaja”, pričaju poznanici.

Kako kažu, Dragicu je tukao nemilosrdno.

“Poslednjih mesec dana gotovo svakodnevno. Policija ga je hapsila, ali je puštan na slobodu jer je ona povlačila izjave”, kažu sagovornici. Inače, pokojni supružnici su nekada radili u “Zastavi”.

(Milica Čule, nova..rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.