U trendu

Ivanjica: Telo nage žene pronađeno u reci pored groblja

Mrtva žena pronađena je u petak u reci Moravici, nizvodno od fabrike Proleter. Vatrogasci su telo, na kome nije bilo odeće, izvadili iz reke, njen identitet za sada je nepoznat, a s obzirom da na području ove opštine nema prijavljenih nestalih osoba, to otežava identifikaciju.

– Reč je o starijoj ženi koju su spasioci iz korita reke vadili gotovo ceo sat. Na sebi nije imala nijedan komad odeće, a po telu je imala vidne i brojne ogrebotine koje su najverovatnije nastale jer je izgrebana granjem. Za sada se radi na utvrđivanju njenog identiteta i uzroka smrti – kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, telo su u vodi primetili meštani, koji su slučaj odmah prijavili policiji, a odmah su stigli i vatrogasci i Hitna pomoć.

S obzirom da je veći deo područja Ivanjice još prekriven snegom i da je veoma hladno, nadležni na prvi pogled nisu sa sigurnošću mogli da utvrde koliko je telo provelo u vodi. Istraga radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je žena nastradala, a obdukcija će reći šta je uzrok smrti, prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.