U trendu

Jeziva tragedija: Sportista ubio Srpkinju u SAD, napao i policiju pa pušten iz pritvora

Velika tragedija dogodila se u Americi, NFL igrač Henri Rags izazvao je fatalan sudar u kom je život izgubila Tina Tintor, 23-godišnja Srpkinja.

Rags se zakucao u auto nesrećne Tine, ona je izgorela u automobilu iz kog nije mogla da izađe posle nesreće, a Rags je bio u društvu devojke Rudi, sa kojom ima dete.

Izazvao je sudar pri brzini od 260km/h, vozeći tako u zoni gde je maksimalno dozvoljena vožnja od 60 na sat, a posle udesa, seo je na pločnik u kontuzovanom stanju, dok je Tina očajnički pokušavala da izađe iz zapaljenog automobila.

Nesrećna Tina je uz sebe u svom automobilu imala i psa, a posle nesreće, Rags je u bolnici pravio haos.

Vikao je na policiju, nije hteo da daje izjavu, čak ni krv na analizu.

Na to je primoran, ali je pokušavao čak i da istrgne infuziju iz ruke nešto kasnije, tražeći da ga puste kući.

NFL tim Las Vegas Rajders otpustio je igrača posle nesreće, uputivši i saučešće porodici Tine Tintor.

„Naša srca su uz porodicu i prijatelje žrtve ove užasne tragedije. Nastavićemo da prikupljamo činjenice i pratimo stvar u skladu sa našim politikama, ali naše misli u ovom trenutku su sa onima na koje utiče ovaj razorni incident“, napisali su Rajdersi.

Ragsu je izmereno da ima dvostruko više alkohola u krvi od dozvoljene granice u državi Nevada, sada mu preti kazna od dve do 20 godina zatvora, a za američke medije je govorio Aleksandar Hart, koji je radio u obezbeđenju u blizini.

Čuo je glasan vrisak i krenuo je ka mestu nesreće, rekao je policiji da je Tina u trenutku požara još uvek bila živa.

Aleksandar je pokušao da je izvuče iz automobila, a kada je iz automobila počeo da kulja gust dim, i Aleksandar je morao da se skloni od vozila, kako ne bi nastradao i on.

Kada su došli vatrogasci da ugase zapaljeni automobil, za Tinu je bilo prekasno.

Na jednoj stranici se pojavio i snimak, potresan, ali i poruka za sve da vide šta može izazvati vožnja u alkoholisanom stanju.

New Footage Shows Henry Ruggs Sitting On Curb While Victim & Dog Are Trapped In Burning Car…..

GRAPHIC VIDEO‼️‼️‼️‼️This video is very much so graphic, but us here at the Rick Tea Platform have posted this video on Twitter to show awareness about drinking and driving and the unforgivable things one NFL player has done.. Our condolences are with the family and friends of the young lady who lost her life..  Tina Tintor was her name..New Footage Shows Henry Ruggs Sitting On Curb While Victim & Dog Are Trapped In Burning Car…..

Posted by Rick Tea Platform on Wednesday, November 3, 2021

„Saučešće porodici i prijateljima mlade dame koja je izgubila život. Zvala se Tina Tintor. Novi snimak prikazuje Henrija Ragsa kako sedi na ivičnjaku dok su žrtva i pas zarobljeni u zapaljenom automobilu“, navodi se u poruci uz potresan snimak.

Rags je, inače, pušten iz pritvora jer je platio kauciju od 150.000 dolara. Završiće u kućnom pritvoru, uz zabranu konzumacije alkohola i vožnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.