U trendu

Jezivo nasilje pred punom plažom na Adi Ciganliji, oglasio se i MUP (video)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.

Na društvenim mrežama osvanuo je zastrašujući snimak sa Ade, na kome se vidi kako muškarac juri ženu, fizički joj preti, a onda je krvnički udara nogom u glavu.

Potresni video je uznemirujući, a naročito je porazno to što niko, sem jednom muškarca ne pokušava da pomogne devojci, koju juri pomahnitali napadač. Jedan čovek pokušava da zaustavi čoveka sa dugačkom kosom, ali on je sa strane zamahnuo nogom i udario devojku u glavu, posle čeka ona pada na zemlju. Zasad se ne zna da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila pretučena devojka, kao ni motivi ovog potresnog napada.

Devojka je očajnički pokušala da ga zaustavi.

„Prestani Nikola… Skloni se od mene, pusti me na miru, idiote jedan!“, vikala je, na šta joj je on odgovorio: „Šta praviš budalu od mene“… Usledio je stravičan udarac u glavu.

Iz MUP-a apeluju na građane da pre deljenja snimaka na društvenim mrežama, svaki vid nasilja ili sumnje na krivično delo prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bi nadležni orhani pravovremeno reagovali i zaštitili žrtvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.