U trendu

Kovačević: Video sam čoveka sa pištoljem kako mi prilazi

ATINA – Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Darko Kovačević, koji je večeras upucan ispred kuće u letovalištu Glifadi nedaleko od Atine, dao je izjavu policiji u kojoj kaže da je video čoveka koji izlazi iz automobila sa pištoljem i kreće ka njemu.

On je organima reda rekao da je parkirao automobil i krenuo ka svojoj kuci kada je napadnut, prenosi portal zougla.gr.

„Video sam coveka kako izlazi iz automobila sa pištoljem i krece ka meni. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, kada me je on upucao, a zatim se dao u beg, ušao u vozilo i nestao u nepoznatom pravcu“, rekao je Kovačević, prenosi Blic.

Kako navodi portal zougla.gr, Kovačević je pogođen najmanje jednim hicem, na uglu ulica Elpidos 2 i Posejdon avenije.

Prema poslednjim informacijama iz Atine, u toku je velika potraga za napadačima. Desetine policajaca pretražuje teren u blizini Kovačevićevog doma, a kako se može videti na snimcima sa lica mesta, angažovani su i specijalni policijski psi kako bi se otkrili tragovi napadaca.
Bivšeg reprezentativca Srbije i doskorašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije ranili su nepoznati napadači koji su se nalazili u manjem automobilu. Hitna pomoc je brzo je stigla na lice i odvezla nekadašnjeg napadača Olimpijakosa i reprezentacije Jugoslavije i prevezla ga u obližnju bolnicu, preneo je „Blic“.
Za sada još nema informacija o stepenu povreda.
Kako prenosi grčka „Prototema“, Kovačević se navodno odmah bacio na zemlju, pa je pretrpeo manje povrede.
Prema nepotvrđenim informacijama, verovatno je reč o dvojici napadača, koji su nakon napada spalili vozilo ne bi li zavarali trag.

Vozilo je pronađeno na 700 metara od mesta napada.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.