Lazarevac: Starica (80) pretukla fizioterapeuta

Jedna starica (80) iz Velikih Crljena pretukla je usred Doma zdravlja u Lazarevcu fizioterapeuta M. C. (33). Starica je udarila u glavu mladića, a posle ovog nesvakidašnjeg događaja intervenisala je i policija, prenose beogradski mediji.

Incident se dogodio 20. oktobra u prvoj smeni, kad se starica razbesnela jer je posumnjala da će fizioterapeut preko reda u doktorsku ordinaciju umesto nje uvesti drugu pacijentkinju. Ona se prvo posvađala, a potom i odalamila M. C. po glavi.

Sve se odigralo u sekundi, a baka je pokazala istančanu boksersku tehniku, na kojoj bi joj pozavideli i prilično iskusni ulični fajteri.

– Pokušao sam da joj objasnim da je pacijentkinji koju sam uveo kod doktorke potrebna hitna intervencija zbog alergije. Nije vredelo ni to što sam se ponudio da joj kupim doručak. Posle brojnih uvreda odjednom je ustala, prišla mi korak i onda mi zavalila šamarčinu, od koje mi se okrenula glava. Ona je mala rastom i skromne građe i zbog toga nikad ne bih posumnjao da ima tako jak udarac. Jedva sam ostao na nogama -prepričava nesrećni mladić nokdaun u kojem se našao.

Uprava Doma zdravlja je slučaj prijavila policiji, koja je od aktera nezapamćene tuče uzela izjave.

– Još uvek sam šokiran. Ni sam ne znam šta da mislim posle svega. Ženu koja me je bez razloga udarila poštovao sam kao rođenu majku. Ne boli mene šamar nego duša zbog njenog nerazumnog postupka – posle svega kaže M.C.

Radnici Doma zdravlja ogorčeni su ovim napadom na njihovog kolegu, a glavna sestra na odeljenju fizijatrije, inače svedok okršaja, kaže da je u pitanju neviđen skandal.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.