U trendu

Manekenka otkrila detalje stravičnog napada bivšeg dečka: Lice mi je gorelo, gubila sam vid

Džesiki Notaro (28), italijanskoj misici i voditeljki, bivši dečko, telohranitelj Horhe Edson Tavares nakon prekida u januaru bacio joj je kiselinu u lice. Horhe suđenje čeka u zatvoru, a Notaro se oporavljala dva meseca u bolnici. Kiselina joj je uništila kožu celog lica, a prvih nekoliko dana nakon napada bila je slepa.

Džesika je odlučila prvi put da progovori o strašnom napadu koji joj je promenio život.

Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem na sunce, zarobljena sam ispod maske i lice me boli. Sav svoj novac trošim na lekove – rekla je Notaro za Daily Mail i dodala da svakih pola sata nanosi kapi za oči i kožu maže posebnim losionima.

– Čak i kada ću se izlečiti, imaću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu – rekla je Notaro.

Tavares je Notaro napao jer nije mogao da se pomiri sa njihovim prekidom. Ona je nastavila sa svojim životom i našla drugog dečka, ali on mesecima nije popuštao. Pratio je i pretio joj je da će se ubiti, a jednom prilikom ‘inscenirao’ je samoubistvo da je preplaši pa je dočekao u njenom stanu, viseći na užetu.

Auguri Donne!!!! E ricordate che nessuno, e dico NESSUNO, si può permettere di calpestare la nostra dignità! 💪 Buona…

Gepostet von Gessica Notaro am Mittwoch, 8. März 2017

U januaru Horhe joj je prišao kada je izlazila iz auta i istresao joj bocu kiseline u lice. U tom trenutku, ispričala je Džesika, samo je razmišljala kako da što pre dođe do bolnice.

– Lice mi je gorelo i istog trena sam počela da gubim vid. Znala sam da što više vremena prolazi, to će mi kiselina više nagristi kožu. Molim sam se u sebi da mi Bog oduzme lepotu, ali neka mi sačuva vid – rekla je Notaro.

Manekenka i voditeljka je otkrila da joj je bivši i pretio sa kiselinom, pa se danima pre napada raspitivala kod kolega kako sme da reaguje u slučaju da joj se kiselina nađe na licu. Kolege su joj rekle da nikako ne ispira lice vodom, a ona je zaključila da će sa sobom u autu nositi kacigu. Pretnje je prijavila policiji, a Tavares je dobio zabranu pristupa.

Kada je skinula prve zavoje koje je dobila u bolnici nakon napada, lice joj je, priča, bilo tamno smeđe i zeleno.

– Bila sam prestravljena, ali onda sam se fokusirala na svoje oči, za koje kažu da su ogledalo duše. U očima sam se prepoznala. Rekla sam: ‘Ok je, još sam uvek to ja’ – kazala je Džesika i dodala da su joj i usne ostale neoštećene.

Gepostet von Gessica Notaro am Mittwoch, 9. März 2016

Italijanka će morati da čeka godinu dana pre nego što počne sa plastičnim operacijama. Smatra da neće imati problema s vraćanjem starog izgleda, jer su joj ostale ‘crte lica’.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.