U trendu

Mladić iz Srbije mučki ubijen na ulici u SAD-u dok je šetao psa (video)

Mladić srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć dok je šetao psa u SAD-u i to nekoliko stotina metara od svog doma u Brueriju, gradiću nadomak Filadelfije.

Naime, njega su nasred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koja su prethodno pokušala da ga opljačkaju.

Na snimku koji je zabeležila nadzorna kamera može se videti kako Lončaru prilaze napadači, jedan mu prilazi s leđa dok mu drugi prilazi licem u lice s pištoljem u ruci.

Činilo se da muškarci samo prete Lončaru s ciljem da mu otmu novac, ali nekoliko sekundi kasnije razbojnik je ispalio hitac u prsa nesrećnog mladića.

Lončar je u tom trenutku počeo obilno da krvari i kako se na snimku vidi, u lošem i drhtavom stanju pokušava da iz džepa izvadi mobilni telefon, verovatno pokušavajući da pozove pomoć. Međutim, ubrzo je nepomično pao na zemlju dok je pas ostao pored njega. Tamošnja policija ubrzo je pronašla mladića u lokvi krvi i u besvesnom stanju.

Prevezen je u obližnju bolnicu, ali nažalost, prostrelna rana bila je kobna. Uličari koji su počinili ovo okrutno ubistvo nestali su s mesta zločina, a policija još uvek traga za njima.

Inače, Milan Lončar poreklom je iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Tamo je i diplomirao na univerzitetu Temple u decembru prošle godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.