U trendu

Mladić prolazniku pomagao da zameni gumu, usmrtio ga pijani vozač BMW-a

S. K. (20) iz Niške Banje poginuo je jutros u 3.45 sati na ulazu u Nišku Banju kada je na njega naletieo BMW kojim je upravljao D. M. (27) iz ovog grada.

Kako prenose domaći mediji, nesrećni mladić stradao je dok je pomagao jednom vozaču da promeni gumu na automobilu.

– S. K. je prolazio sa jednim drugom kada je ugledao automobil Zastava 101 koji se zaustavio jer mu je pukla guma. Ponudio je pomoć vozaču, uzeo je gumu i prišao do točka da bi u tom trenutku na njega naletio vozač u BMW koji je bio u alkoholisanom stanju. Od siline udarca mladić je preminuo na licu mesta – rekli su svedoci ove tragedije.

Pijani vozač BMW-a je zadobio povrede glave i prebačen je u nišku bolnicu.

O udesu je obavešteno Više javno tužilaštvo a policija je izvršila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti ove tragedije.

1 komentar
  1. OPREZNOST

    Nepravdam nikoga ali su Srbi, kao i svi Balkanci, veoma opušteni i neoprezni ljudi, – sve je kod njih „lakoćemo“, pa „neće se baš meni desiti“, itd. I u ovom slučaju i o dva kojih se sećam, nastradali su morali obraćati pažnju da neko na njih ne naleti dok su pomagali, – nesme se ponašati tako i u stilu „drugi treba da vodi računa“, jer taj drugi može biti pijan ili lud ili bolestan ili šta već“. Sećam se da je jedan doktor zaustavio kola na autoputu da pruži pomoć nekom ugroženom vozaču i poginuo, – neko naleteo na njega. Ili onaj slučaj na Brankovom mostu, kada su gurali pokvarena kola, – morao je onaj poginuli mladić pri guranju kola stalno da se osvrće i prati da neko ne naleti na njega. Nekažem da su ovi poginuli krivi, – krivi su oni koji su ih ubili, ali su sigurno bili neoprezni, što ih je, na nesreću, – koštalo života.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike