U trendu

Monstrum pijan pretukao trudnicu, ubio joj bebu i otišao da slavi Đurđevdan

Nenad Bondarenko zvani Munđa, star 42 godine, uhapšen je u nedelju uveče jer je dan ranije zverski pretukao trudnu suprugu Tanju Milovanović (38) i ubio joj bebu u stomaku. On je prebijenu ženu smestio u bolnicu i već sutradan se vratio u selo Beranje kod Požarevca odakle je i otišao kod prijatelja na slavu Đurđevdan, a gde ga je policija i uhapsila.

Užasno porodično nasilje se dogodilo u subotu uveče u porodičnoj kući u kojoj su Nenad i Tanja živeli poslednje četiri godine.

– Tanja je u subotu primljena u požarevačku bolnicu sa teškim povredama stomaka. Pošto je bila u osmom mesecu trudnoće, odmah je urađena operacija, ali, nažalost, dete je već bilo mrtvo – rekao je izvor za domaće medije.

Prema njegovim riječima, ženi je bukvalno pukla materica i doktori su morali da je odstrane kako bi Tanji spasili život.

– Ona je lekarima rekla da ju je muž u subotu pijan pretukao. Kada je pala na pod, on ju je više puta šutnuo u stomak. Slučaj je prijavljen policiji i u nedelju je izdat nalog za Nenadovo hapšenje. Patrola je najpre otišla u Nenadovu i Tanjinu kuću u selu Beranje, ali nasilnik nije bio tamo, već je pronađen kod prijatelja na slavi, gde je i uhapšen – priča sagovornik iz istrage.

Po priči meštana, Munđa je u nedelju ceo dan išao po selu i svima pričao da mu je ćerka umrla prilikom rođenja i da treba da sakupi novac da je sahrani.

– Molio je ljude i da mu plate pivo, jer je navodno bio tužan što mu je dete umrlo prilikom rođenja. On je uvek bio čudan i sklon alkoholu. Čim se dokopa nekog dinara, odmah sve propije. I pomoć koju je dobijao od socijalnog odmah bi spiskao na pivo. A Tanja… Ona je malo mentalno zaostala i slabo se družila sa ljudima iz sela – priča meštanin Beranja.

– Reč je o ljudima koji su lošeg materijalnog stanja. Nenadu je određeno zadržavanje do 48 sati, a veštačenjima će biti utvrđeno da li je beba preminula zbog prebijanja ili je možda bilo nekih problema u razvoju ploda – navodi izvor blizak istrazi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.