U trendu

MUP: Identifikovani i privedeni napadači na poslanika Aleksandra Jerkovića

Pripadnici policije identifikovali su, priveli i obavili razgovore sa svim učesnicima događaja u kome su prethodne noći učestvovali poslanik Aleksandar Jerković i još tri osobe, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

„Policija je juče, odmah nakon prijave događaja u Pionirskom gradu, izašla na lice mesta, nakon identifikacije učesnika sva lica su privedena i obavljen je razgovor sa njima u kojem su izneli međusobne optužbe. Sačinjene su službene beleške i izveštaj će biti prosleđen Drugom osnovnom javnom tužilaštvu“, navodi se u saopštenju.

Prema navodima medija samostalni poslanik Aleksandar Jerković zbrinut je sinoć u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane lakše povrede.

Kako je sinoć objavio na Tviteru poslanik Demokratske stranke Srdjan Milivojević, Jerkovića su na Koštunjaku fizički napala sedmorica muškaraca.

Jerković je postao poslanik Skupštine Srbije posle smrti generala Božidara Delića. Jerković je krajem 2022. isključen iz poslaničke grupe NADA i od tada je samostalni poslanik.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.