U trendu

MUP: Navodi Vuletića neistiniti, razgovaraćemo s njim zbog dostavljanja lažnih vesti

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas, povodom navoda bivšeg potpredsednika Fudbalskog kluba (FK) Partizan Vladimira Vuletića, da su inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala utvrdili da Sportsko društvo „Partizan“ nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem „Mitona“, niti sa funkcionerom Srpske napredne stranke (SNS) Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj ulici u Beogradu.

„Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom. O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem“, navodi se u saopštenju MUP.

Vuletić je juče predao SBPOK-u fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan u kojem, kako je naveo, stoji da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću „Mitona“ iz Beograda.

On je naveo da je direktor te firme Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a, a da su te prostorije koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, koji je osumnjičeni vodja te grupe.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.